Direct naar inhoud
Foto uit de voorstelling 'Ten Aanval'

Gratis voorstelling Ten Aanval


Evenement
Op 11/11/2019

Een activiteit van district Deurne

Reserveer voor gratis voorstelling 'Ten Aanval'

Om de wapenstilstand te herdenken, wordt op 11 november in het districtshuis de voorstelling 'Ten Aanval' gespeeld. Een aangrijpend, interactief en muzikaal verhaal over de Eerste Wereldoorlog voor kinderen vanaf 10 jaar met hun (groot)ouders Het district Deurne biedt deze toneelvoorstelling gratis aan.

 

Ten Aanval

Ten Aanval is een aangrijpend interactief muzikaal verhaal over de Eerste Wereldoorlog voor kinderen vanaf 10 jaar met hun (groot)ouders. Het is een hartverscheurende vertelling met een piepklein snuifje humor door Wim Collin en muziek van Ben Vanderweyden.

1914. De Eerste Wereldoorlog breekt uit. Men zegt dat dit de grootste oorlog aller tijden wordt! Een niet te missen avontuur! Duizenden Engelse jonge mannen schrijven zich in. Zij willen gaan vechten. Ook vier vrienden van dezelfde voetbalploeg doen mee. Maar algauw krijgen ze het ware gezicht van de oorlog te zien…

Drie voorstellingen

Op maandag 11 november 2019 vinden er drie voorstellingen plaats van Ten Aanval in het districtshuis van Deurne: om 9.30, 11 en 12 uur.

Inschrijven

De voorstelling 'Ten Aanval' is gratis, maar u moet wel op voorhand inschrijven/reserveren via tel. 03 360 85 50 of www.ccdeurne.be.

Ten Aanval
maandag 11 november 2019 om 9.30, 11 en 12 uur
Zijvleugel districtshuis Deurne
Reserveren via tel. 03 360 85 50 of www.ccdeurne.be
gratis

Cookies opgeslagen